Janneke Monshouwer

Uit diepe interesse heb ik me al mijn hele leven “gespecialiseerd” in alle mogelijke vormen van Leven in Harmonie met de Natuur en Duurzaamheid. Ik verdiepte me in: hoe gaan we anders om met onszelf (Eigenwaarde), met elkaar (Vrede) en met onze Planeet Aarde (Leven in Harmonie met de Natuur)? 28 jaar heb ik met plezier bij TV gewerkt, bij het NOS Journaal en ook vele jaren voor verschillende omroepen.

Mijn beroep is: filmmaakster, TV programmamaakster, onderzoeksjournalist en lid van de Nederlandse Vereniging van Journalisten.

Pers kaart - Janneke MonshouwerInternationale perskaart Janneke MonshouwerNaast mijn vele TV werk bestudeerde ik Kunstzinnige Therapie, Biologisch Dynamische Landbouw & Voeding (de beste die ik ken in het Westen), Gezondheid en Welzijn (Fysiek, Psychisch, Energetisch, Geestelijk), Organische Architectuur (Mens- Kind en Milieu­vriendelijk/Cradle to Cradle)- het Ontzenuwen van oude gedachten- en religieuze- patronen, Opvoeding en Educatie, Nieuwe Energievormen (alles geintegreerd), Anders omgaan met Water, enz. Allemaal kennis en skills die in deze tijd van groot belang zijn.

Ander Nieuws – door Janneke Monshouwer

Bestel NU het boek bij www.boekenbestellen.nl